koolhydraatarme recepten voor 50 dagen

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma review en ervaringen – 2019 Review!


plaatje van het koolhydraatarm 50 dagen programmaKoolhydraatarm 50 Dagen Programma kopen maar zit je nog te twijfelen of dit programma echt wel wat voor jou is?

Ik zat met dezelfde vragen en kon er eerlijk gezegd niet echt een bevredigend antwoord op vinden.

Maar nu ik het boek zelf aangeschaft heb en er al een paar weken uit kook en mee werk kan ik je er ondertussen wel wat meer over vertellen.

Daarom heb ik besloten om een review met mijn eerlijke mening en ervaringen met dit afslank programma van Niels Bosman voor je te schrijven.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Als je op zoek bent gegaan naar een manier om gezonder te gaan leven en af te vallen dan ben je waarschijnlijk het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman vast al tegen gekomen.

Dat is ook niet zo gek want koolhydraatarm eten is momenteel heel erg populair en er zijn verschillende afslank programma’s te verkrijgen op basis van een koolhydraatarm dieet.

Denk hierbij naast koolhydraatarm 50 dagen programma (waar deze review over gaat) aan producten zoals de afslankrecepten bijbel van Oscar Helm. Over dat product hebben we al eerder een review en onze bevindingen geschreven. Mocht je die na willen lezen dan kan je die review hier vinden.

Vandaag gaan we het hebben over het afslankprogramma van Niels Bosman.

Wie is Niels Bosman

koolhydraatarm 50 dagen programma auteur Niels BosmanHet koolhydraatarm 50 dagen programma is een product gemaakt door Niels Bosman, maar wie is deze Niels Bosman eigenlijk? Tijd om eens wat onderzoek te verrichten naar de auteur van dit afslank programma.

Ik kwam er al snel achter dat Niels de oprichter is van de website makkelijkafvallen.eu (een website die hij ondertussen runt met een heus team van specialisten op diverse gebieden in de afslank en gezonde recepten branche).

Op zijn website komen we helaas geen KVK nummer tegen maar wel een verwijzing naar Niels Bouman Sales te Arnhem en daar is wel netjes een kamer van koophandel registratie nummer van bekend.

Van dat KVK nummer is te herleiden dat zijn website onder dit kvk nummer valt. Dat ziet er al hoopvol en betrouwbaar uit.

Verder kan je op zijn website wat meer over zijn leven lezen als je dar interesse in hebt.

Is Niels Bosman een oplichter?

Een vraag die wik in mijn zoektocht veelvuldig tegen kwam is of Niels Bosman een oplichter is. Ik heb eerlijk gezegd niet het gevoel dat dit zo is. Alhoewel Niels zijn zakelijke gegevens niet 1-2-3 te benaderen en vinden zijn vanaf de salespage van zijn afslank product heb ik wel het idee dat zijn bedoelingen oprecht en eerlijk zijn.

Hij is dus zeker geen oplichter en ik zou daaraan toe willen voegen dat Niels Bosman te vertrouwen is als dat tenminste iets is waar je je zorgen over zou maken.

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Zoals je aan de naam af kunt leiden gaat het hier over een programma van 50 dagen.

In deze 50 dagen krijg je tips en recepten om jezelf een gezondere levens stijl aan te meten.

Het is gebaseerd op de principes van een koolhydraatarm dieet, maar eerlijk gezegd is het niet echt een dieet.

Waarom een regulier dieet niet de manier is om blijvend af te vallen

In mijn ogen val je bij een dieet in een korte tijd veel af door tijdelijk op een streng regime te staan, dit gaat veelal gepaard met honger, een lagere verbranding en na het dieet komt vaak het gevreesde jojo effect om de hoek kijken.

Resultaat?

Binnen no time ben je weer terug op je oude gewicht en veelal ga je daar zelfs overheen waardoor je zwaarder bent als op het moment dat je aan het dieet begon.

Er is natuurlijk een veel betere manier om (blijvend) af te vallen en dat is door je voedings en bewegings patroon geleidelijk aan te passen. Hierdoor krijg je geen last van het jojo effect en het is ook nog eens veel beter en langer vol te houden en dat is een koolhydraat arme lifestyle.

Wat houd een koolhydraat arme lifestyle in?

In het kort gezegd komt het er bij een koolhydraatarme lifestyle op neer dat je minder koolhydraten inneemt, en dan vooral de geraffineerde (snelle) koolhydraten.

Niet alle koolhydraten zijn namelijk even slecht voor je, zo zijn bijvoorbeeld de trage koolhydraten die je bijvoorbeeld in verse groente vind goed voor je omdat die langzaam opgenomen worden in je lichaam en omdat ze moeilijk verteerbaar zijn.

Daar en tegen moet je oppassen met de snelle koolhydraten, deze geraffineerde koolhydraten worden snel opgenomen in je lichaam, veroorzaken een piek in je bloedsuiker spiegel doordat je alvleesklier ineens een hele hoop insuline aan moet maken om deze piek in je bloedsuiker waardes weer naar een normaal niveau te brengen.

Dit kost een hoop energie en dat is dan op zijn beurt weer de reden waarom je na het eten vaak een “after diner dip” hebt.

De koolhydraten die je minder eet vervang je door het eten van meer eiwitten aangevuld met meer gezonde vetten.

Hierdoor komt je lichaam niets te kort aan benodigde voedingsstoffen en gaat je lichaam over van een vet opslaand proces naar een vet verbrandend proces.

Waar is het programma van Niels Bosman op gebaseerd?

Toepasbaar voor meerdere personen

Het programma is zo opgesteld dat je het in je eentje kunt volgen maar net zo goed met meerdere personen.

Wil je het bijvoorbeeld met een vriendin samen volgen of willen je gezins leden ook meedoen? Dan kan je het programma simpel aanpassen voor meerdere personen.

Afvallen zonder te sporten

Niels ontkracht in zijn programma de fabel dat je zou moeten sporten om af te vallen. je zult zien dat je door het volgen van zijn tips en adviezen en het klaarmaken en eten van de gedeelde recepten ook zonder te sporten af kunt vallen.

Natuurlijk gaat het sneller als je er de juiste sport oefeningen bij doet maar afvallen is 80% de voeding (en drank) die je inneemt en maar voor 20% sporten.

Minder honger gevoel

Doordat je gezonder gaat eten en minder koolhydraten inneemt (minder dan 50 gram per dag) en dit aanvult met gezonde vetten en vooral genoeg eiwitten zul je merken dat je veel langer een verzadigd gevoel hebt, wat er weer voor zorgt dat je langer vol zit en minder behoefte hebt om tussendoor te gaan snacken.

Brood eten mag

Wil je brood blijven eten? In mindere mate kan je met dit programma gewoon brood blijven eten.

Eenvoudige recepten

De recepten zijn gezond en tegelijker tijd eenvoudig te berijden ook als je geen hobby chef kok bent.

Gezond afvallen

Door bovenstaande punten zal je op een verantwoorde en gezonde manier afvallen en daarbij komt dat je geen last zult hebben van het gevreesde jojo effect.

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bedoeld?

Afgaande van de verkoop pagina van het product is te zien dat het is bedoeld om afvallen voor vrouwen wat eenvoudiger te maken. Maar na het product gezien te hebben zou ik niet weten waarom het niet ook voor mannen zou kunnen werken.

Daar ben ik het bewijs van maar daarover straks meer.

In grote lijnen komt het neer op een hoop goede adviezen en tips over hoe je beter en gezonder kunt eten, maar daarover zometeen wat meer.

Wat krijg je als je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma koopt?

koolhydraatarm 50 dagen programma weekmenuOm te beginnen is het product 100% digitaal.

Zodra je het ebook hebt aangeschaft kan je er direct mee aan de slag en het mooie is natuurlijk dat je het als download op ieder willekeurig apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop kunt bekijken.

Naast het uitgebreide en zeer gedetailleerde boek dat vol met tips en adviezen staat over hoe je minder koolhydraten kunt eten en ook waarom koolhydraten slecht voor je zijn staan er ook nog eens 50 heerlijke koolhydraatarme recepten in waar je het makkelijk 50 dagen mee uithoud.

Wat ik zelf heel erg handig vond was dat er per week een duidelijk weekmenu bijzit (in bovenstaand plaatje zie je hoe die week menu’s eruit zien).

Mocht je het lastig vinden om brood helemaal links te laten liggen, volgens Niels mag je best af en toe brood eten en hij legt je in detail uit waarom dat volgens hem zo is.

3 Gratis bonussen

Naast het afslank en receptenboek ontvang je ook nog eens een aantal gratis bonussen bij.

Bonus 1Een boodschappenlijstje voor 7 weken.

Met deze bonus heb je een handig overzicht met welke ingredienten je in huis moet halen om alle recepten voor die week te kunnen maken.

Hierdoor kom je niet in de verleiding om meer en slechte producten te kopen die niet in je dieet passen.

Deze boodschappenlijst is alles wat je nodig hebt om voor 7 weken de juiste boodschappen in huis te halen.

bonus 29 Favoriete drinktips. 

Deze bonus bevat redenen en ideen om alleen te drinken wat goed voor je lichaam is.

Door deze tips en adviezen zal je nog sneller afvallen. Onderschat namelijk niet hoeveel suikers er in zogenaamde gezonde drankjes zitten.

Lees deze 9 tips dus even door ontdek wat je wel en vooral niet moet drinken voor het beste resultaat.

Surprise bonus.

Verder zit er nog een hele leuke surprise bonus bij dit toch al uitgebreide pakket!

Mijn 2019 review en ervaringen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma.

Nadat ik dit product zelf heb gekocht en ermee aan de slag ben gegaan kan ik je beter vertellen of dit nou echt wel het kopen waard is.

Ik vind zelf dat het een goed product is en je merkt al snel dat het echt werkt.

Nou moet ik erbij zeggen dat ik het in eerste instantie niet zo nauw nam en er niet zo serieus mee aan de slag ging en dat was aan de resultaten die ik behaalde dan ook te zien.

Ik viel er in het begin wel wat mee af maar het waren niet de resultaten waar ik op gehoopt had. 1 kilo in 2 weken vond ik echt een beetje tegen vallen.

En alhoewel ik me er echt wel van bewust ben dat dit voor een hoop mensen al een mooi resultaat zou zijn wilde ik meer afvallen.

Maar ja, wat wil je ook, ik bleef frisdrank drinken omdat ik dat nou eenmaal lekker vind en in het weekend een paar biertjes en een shoarma schotel afslaan had ik ook weinig zin in om nog maar te zwijgen in die 2 weken heb ik ook maar 2 avonden gesport (2 x 20 minuten hardlopen).

Dat schoot dus ook niet echt op!

Daarna ben ik strikter de adviezen en tips in het boek gaan volgen en ben me aan de recepten in het boek gaan houden en toen viel ik ineens 5 kilo af in een maand.

Dat is al een stuk indrukwekkender (vind ik zelf), en daar komt bij dat ik met de kennis uit het boek nu weet dat ik mezelf niet uit hoef te hongeren voor snel resultaat.

Dus ja, ik ben tevreden over dit product maar ik moet je er dus wel bijzeggen dat het geen wondermiddel is en dat het pas werkt als je er zelf serieus mee aan de slag gaat.

Wil jij je goede voornemens voor 2019 in resultaten omzetten?

Als afvallen in jouw rijtje van goed voornemens staat voor 2019 en je nu serieuze resultaten wilt bereiken zodat je de komende zomer ook ongegeneerd in je bikini of badpak kunt flaneren op het strand dan is het belangrijk dat je nu actie onderneemt.

Alhoewel de zomer nu nog ver weg lijkt is het straks voor je het weet ineens badmode weer.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman kan ik je in dat geval dan ook van harte aanbevelen.

Neem zelf maar eens een kijkje op zijn website door op onderstaande link te klikken (zo ga je direct naar de geheime kortings pagina).

 

Koolhydraatarm-50-dagen-Programma- korting

Heb je interesse in het koolhydraatarm 50 dagen programma betaal dan niet teveel en gebruik deze kortingslink!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *