gespierde god review

Gespierde God Kopen? Lees eerst mijn eerlijke review!


Plaatje van het gespierde god boek van Glen GoossensAls je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je op zoek bent naar informatie over Gespierde God, het populaire fitness boek van Glen Goossens.

Nu je toch hier bent zal je ook wel op zoek zijn naar een review over dit boek omdat je nog twijfeld of je het boek wel of niet zult kopen.

Dat is ook erg verstandig van je want er is online een hoop rommel te koop dus ik begrijp heel goed dat je niet over één nacht ijs wilt gaan en zeker wilt weten dat het kopen van de gespierde god een goede keuze is.

In dit boek wordt je verteld hoe je binnen enkele weken het lichaam van een gespierde god kunt krijgen en daar wil je vast en zeker meer over weten voordat je je bankpas trekt.

En eerlijk gezegd heb ik dat ook altijd maar gaandeweg deze review zal je zien dat je zorgen ongegrond zijn.

Wil je het boek gelijk kopen zonder de review te lezen?

Gebruik dan deze kortingslink zodat je niet teveel betaald!

Wie is Glen Goossens?

Als je verder leest dan neem ik aan dat je toch geïntresseerd bent naar mijn review en daarom gaan we maar gelijk beginnen.

Maar voor we het over het boek gaan hebben wil ik je eert even snel vertellen wie Glen Goossens is en of hij wel te vertrouwen is.

Hiervoor heb ik online wat onderzoek gedaan om je een eerlijk en duidelijk beeld over de schrijver van de gespierde god te kunnen geven.

Glen Goossens is dus de auteur van het boek dat we hier reviewen, de gespierde god.

Maar hij heeft al meerdere boeken geschreven, andere titels van zijn hand zijn de strakke buik bijbel, en de recepten afslankbijbel en ook 101 hardlooptips.

Verder is hij een bekende blogger op diverse gezondheids websites. Dat hij weet waar hij het over heeft is dus wel duidelijk.

Glen is van origine personal trainer dus hij heeft een hoop kennis die van pas komt als hij mensen helpt om slanaker, fitter en sterker te worden.

Ik heb nog gezocht naar negatieve reviews over Glen (niet dat ik hoopte iets te vinden maar ik wilde het wel graag even zeker weten dat er geen negatieve recensies waren) maar die heb ik dus niet kunnen vinden.

Tot dusverre gaf het mij wel een goed gevoel betreffende de auteur van de gespierdegod.

Wat is de Gespierde God?

Dan even kort over het boek waar we het hier over hebben.

In dit boek leert de schrijver (die zoals gezegd een ervaren personal trainer is) je hoe je een strakker lichaam kunt krijgen door het aanrijken van beproefde fitness oefeningen.

Maar Glen weet ook als geen ander dat je kunt trainen wat je wilt maar als je je lichaam niet voed met de juiste voeding dan zal die sixpack nooit zichtbaar worden en dat is natuurlijk wat je wilt.

In het boek staan dan ook diverse voedings schema’s en een hoop informatie over voeding.

De bedoeling is dat jij strakker en gespierder gaat worden en met de voedingstips en oefeningen staat alleen je eigen inzet dit nog maar in de weg.

Voor wie is de Gespierde God gemaakt?

gespierde god kopen

Het zal nu wel duidelijk zijn voor wie dit boek gemaakt is. Eigenlijk is dit boek bedoeld voor iedereen die strak, fit en gespierd wil worden.

Als jouw vetpercentage net wat te hoog is naar jouw zin dan is dit boek jouw op je lijf geschreven. Maar ook als je een gespierder lichaam wilt hebben en trotser op je lichaam wilt zijn dan is dit boek precies waar jij naar op zoek was.

Gespierde God: Mijn review en eigen ervaringen

Zoals je misschien al ,begrepen had ben ik erg te spreken over Glen en zijn boek “Gespierde God”.

Ik vind het boek erg duidelijk geschreven en de opmaak is ook dik in orde.

De oefeningen worden goed omschreven en de bijbehorende instructies en foto’s zijn erg mooi en duidelijk.

Verder ben ik erg te spreken over de voedingsadviezen (die je wel op moet volgen voor het beste resultaat maar daarover zo meer). De bonussen die je gratis bij het boek meegeleverd krijgt zijn ook meer dan in orde en daar kan je een behoorlijke tijd mee vooruit.

De aangeleverde informatie is van hoge kwaliteit, je merkt aan alles dat Glen een ervaringsdeskundige is op het gebied van trainen en gezonde voeding eten die spierherstel en spieropbouw stimuleren.

Ik zag de eerste 2 weken eigenlijk helemaal geen vooruitgang maar dat had meer te maken met mijn eigenwijsheid als dat het met de kennis in het boek te maken had.

Ik dacht dat na een paar keer trainen het aanpassen van mijn voedingspatroon niet nodig was, maar vanaf het moment dat ik gezonder ben gaan eten naast het uitvoeren van de oefeningen merkte ik dat dit toch eigenlijk geen overbodige luxe was.

De resultaten die je zou verwachten die komen echt wel maar ik moet je wel zeggen dat je er even de tijd voor moet nemen en dat je vooral goed op je voeding moet letten.

Dat men zegt dat strakker worden niet mogelijk is als je je lichaam volpropt met troep heb ik aan den lijve ondervonden.

Gespierde God recensies

Wat is een goede review zonder recensies van andere mensen?

Als je ook maar een beetje op mij lijkt dan ga je ook niet over 1 nacht ijs en wil je toch ook wel graag weten wat andere mensen van Gespierde God vinden.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar recensies van mensen die dit boek ook gebruikt hebben.

Over het algemeen kwam ik allemaal positieve recensies tegen van mensen die dit boek gekocht hebben en ermee zijn gaan trainen.

Zijn er ook minpunten van Gespierde God?

Ondanks dat het hier om een goed boek gaat en ik er positief over ben wil ik je toch eerlijk zeggen dat ik ook wel een paar minpunten van dit boek niet voor je achter wil houden.

Weinig foto’s

Wat ik vooral jammer vind aan het boek is dat er zo weinig foto’s bijzitten. Eigenlijk is de foto die ik heb gebruikt bij de inleiding van deze review de enige foto die je in het boek tegen zult komen.

Deze foto staat op de voorpagina van het boek.

Ondanks de vele voedings en trainings tips zijn er geen foto’s of illustraties toegevoegd aan de 130 pagina’s met waardevolle informatie.

Jammer, dat had ik graag anders gezien.

Geen video uitleg van de oefeningen

Als aanvulling op het punt over de weinige foto’s in het boek wil ik je nog meegeven dat er geen video bestanden van de oefeningen zijn toegevoegd.

Nou is dat met een geprinte versie van het boek natuurlijk ook lastig om te verwerken maar links naar video uitleg over hoe je de oefeningen het beste uit kunt voeren zou niet misstaan.

Je kunt aan de hand van de namen van de oefeningen natuurlijk wel via bijvoorbeeld Youtube of Vimeo de instructiefilmpjes van de desbetreffende fitness oefeningen wel opzoeken en bekijken.

Dat raad ik je dan ook van harte aan, ik heb dat zelf namelijk ook gedaan en vond het met deze video’s nog duidelijker.

Zet de automatische betaling uit

Bij het boek horen ook 2 gratis bonussen.

Wat ik je wel mee wil geven is dat je bij de aanschaf uit moet kijken dat je de automatische betaling vanaf maand 2 uit moet zetten bij het ultieme afslank programma.

Als je vanaf de 2e maand een vast bedrag betalen niet erg vind dan kan je het zo laten maar in alle andere gevallen moet je bij de aanschaf van het boek wel even goed opletten dat je de betaling niet aanvinkt.

 

Gespierde God gratis download

Misschien ben je online al op zoek gegaan naar een gespierde god gratis download. En ondanks dat je zelf moet beslissen wat je gaat doen wil ik het je toch met klem afraden om het gespierde god ebook als gratis pdf ergens te downloaden.

Waarom? Dat ga ik je nu uitleggen.

Ondanks dat het heel erg verleidelijk kan zijn om een gratis versie te downloaden van een ebook waar je normaliter geld voor uit moet geven zou het je wel eens duur kunnen komen te staan.

De “gratis” download die je binnen denkt te gaan halen komt van onofficiële websites, websites waar niet met zekerheid van vast te stellen is dat het om een veilige verbinding gaat.

Daarbij komt dat er een hele grote kans aanwezig is dat je malware en virussen op je smartphone, tablet, laptop of pc binnen haalt via deze websites.

Een veel betere, en veiligere optie is om gespierde god via de erkende website van Glen Goossens aan te schaffen.

Via de officiële website van Glen Goossens kan je het boek voordelig aanschaffen met deze kortingslink >>

Daar komt bij dat als je het boek via Glen zijn website koopt dat je er een hoop bonussen bij krijgt die je anders mis zou lopen.

Naast de bonussen weet je ook zeker dat je altijd de laatste nieuwe versie krijgt. Er zijn diverse versies ini omloop en degene die je kopt is altijd de laatste versie, daarbij komt dat je levenslang gratis alle nieuwe versies kunt downloaden.

Zo weet je zeker dat je ten alle tijden met de meest up-to-date versie aan het trainen bent.

Wat krijg je als je de Gespierde God koopt?

Last but not least…

Als je via de website van Glen op de betaalpagina komt en de betalings opdracht uitvoert dan krijg je direct een inlogcode die je kunt gebruike op de geheime pagina op zijn site waar je in kunt loggen.

Nadat je ingelogd bent krijg je direct de moeglijkheid om zijn boek te downloaden en kan je direct aan de slag.

Naast het Gespierde God boek krijg je er ook nog 2 gratis bonussen bij:

  1. Sensationeel snel maar gezond afvallen
  2. Video’s van het ultieme afslank programma

De eerste bonus is een ebook dat je ten alle tijden in kunt zien of opslaan als je dat liever wilt.

De tweede bonus is toegang voor een maand tot de video’s van het ultieme afslank programma.

Goedkoop Gespierde God kopen (via onderstaande kortingslink)

Als je je abbonement van de sportschool op wilt zeggen en er een goedkopere maar zeker net zo effectieve methode voor terug wilt hebben dan is het zeker aan te raden om Gespierde God te kopen.

Als je hiervoor deze kortingslink gebruikt dan weet je zeker dat je niet teveel betaald

Owja, voor ik het vergeet door de geld terug garantie van maar liefst 60 dagen kan je zorgeloos en zonder risico 2 maanden lang het boek uitproberen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *