afslank recepten bijbel recepten

Op zoek naar een afslank receptenbijbel review met echte ervaringen?


afslank-receptenbijbel reviewBen je op zoek naar een eerlijk afslank receptenbijbel review met ervaringen, meningen en advies?

We hebben dit afslank recepten boek van Oscar Helm zelf gekocht en willen je graag vertellen wat we van dit boek vinden.

Om eerlijk te zijn hadden we al veel over het boek gehoord en vroegen we ons af of de hype terecht was. Het korte antwoord is JA.

Maar ook jij wil waarschijnlijk (net als wij) wel iets meer weten over een product alvorens te beslissen of je het gaat kopen of niet.

Wil je de afslank reeptenbijbel direct kopen?

Klik hier en maak gebruik van onze kortingslink en ga gelijk naar de officiële verkoop pagina van Oscar

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

Voor dat we het boek voor je gaan reviewen en je gaan vertellen wat er in dit boek staat en voor wie het bedoeld is gaan we je eerst even kort uitleggen wat de afslank receptenbijbel is.

De afslank receptenbijbel is een boek dat vol staat met tips die je gaan helpen aan dat strakke buikje. Maar naast de vele tips en adviezen zal je ook een hoop heerlijke recepten tegenkomen.

Recepten die volledig bestaan uit gezonde ingrediënten, ingrediënten die je vetverbranding zullen stimuleren.

Wie is Oscar Helm?

Nu we je in een notendop verteld hebben wat de afslank receptenbijbel precies voor een boek is, is het natuurlijk handig om gelijk ook even te vertellen wie de auteur van dit populaire boek is.

Wie is Oscar HelmOscar Helm die eigenlijk Oscar Helmstatter heet (of Oscar Helmstäter als je het goed wilt schrijven) heeft zijn naam online veranderd/verkort naar Oscar Helm.

Dit heeft hij vooral gedaan om een makkelijker te schrijven versie van zijn naam te hebben, deze verkorte naam is ook makkelijker te onthouden wat natuurlijk het merk rond zijn naam ook ten goede komt.

Zijn officiële titel luid overigens drs. Oscar Helm en hij is afslankcoach, voedingsdeskundige, (dieet) Psycholoog, orthomoleculair supletie en voedings adviseur en, sinds de lancering van zijn populaire boek (dat zowel als hardcover als ook ebook te verkrijgen is, schrijver.

Heel leuk allemaal maar als er iets is wat je van boven staande zou moeten onthouden is dat Oscar Helm weet waar hij het over heeft en dat is in zijn boek ook wel te merken, maar daarover vertellen we je zo meer.

Mijn eerlijke afslank receptenbijbel review

Als je de afslank recepten bijbel in je handen krijgt dan zie je al gelijk dat er een hoop zorg aan dit boek is besteed. Het is een mooi afgewerkt stevig boek (als je de hardcover versie van het boek neemt).

De inhoudsopgave is mooi en duidelijk te lezen wat ons een goede eerste indruk opleverde. Maar naast de stevige vorm, de mooie kleuren en de duidelijke inhoudsopgaaf gaat het natuurlijk vooral om de inhoud van het boek.

We kunnen je vertellen dat het boek in 2 verschillende delen is verdeeld.

In deel 1 wordt er heel duidelijk uitgelegd waarom men veelal moeite heeft om af te vallen. de voedings industrie, de marketeers en de dieet industrie zijn schuldig aan de veelal verkeerde informatie die we gebruiken om ons te voeden.

Er wordt je in duidelijke woorden uitgelegd wat we fout doen, waar dat door komt en hoe je dat beter kunt doen. Als je bijvoorbeeld denkt dat caloriën tellen DE manier is om vet te verbranden dan is dit boek een echte eye opener.

Er wordt je duidelijk uitgelegd waarom dat niet de juiste manier is en hoe het wel zou moeten als je voor eens en voor altijd van die extra kilo’s afscheid wilt nemen.

We kunnen je alvast verklappen dat Oscar Helm ervan overtuigd is dat het westerse dieet niet de beste manier is om met je lichaam om te gaan.

Een betere manier om je lichaam te voeden en dus ook af te vallen is om de inname van (snelle) koolhydraten te verminderen en meer gezonde vetten en eiwitten in je voedings schema op te nemen.

Naast alle goede tips, adviezen en richtlijnen in deel 1 is er ook nog een deel 2 in hetzelfde boek opgenomen.

In deel 2 wordt de opgedane kennis van deel 1 omgezet in wel meer dan 100 heerlijke, snel te bereiden gezonde recepten.

afslank receptenbijbel review inhoud

Alle recepten zijn voorzien van prachtige foto’s en een duidelijke ingrediënten opsomming in combinatie met een duidelijke bereidingswijze.

Alhoewel de kok waar hij voor dit boek mee samengewerkt heeft, samengewerkt heeft met Jamie Oliver, hoef je echt geen “masterchef” te zijn om deze recepten op tafel te kunnen zetten.

Gelukkig ook maar want anders had ik zelf weinig van deze recepten kunnen maken. Ik ben namelijk op zijn zachts gezegd niet echt een uitblinker in de keuken.

Maar met de duidelijke bereidingswijze had ik totaal geen moeite met de recepten die ik uitgekozen had om te gaan maken.

Waar kan je de afslankbijbel downloaden?

Aangezien de afslank reeptenbijbel een digitaal product is vraag je je misschien af waar je dit boek kunt downloaden.

Er is trouwens ook een mogelijkheid om naast alleen de digitale versie te kiezen voor de digitale versie in combinatie met een hardcover boek.

Omdat veel mensen toch graag een echt boek in hun handen hebben is er dus ook een vernieuwde versie als hardcovr te koop.

Ik kan je aanraden om alleen via het officiële kanaal je bestelling te doen, en dat is de website afslankreceptenbijbel.nl

Via deze website weet je zeker dat je de laatste versie koopt en er geen malware meekomt bij je download, dit is een stuk veiliger als wanneer je via een onofficiële website de afslankreceptenbijbel gaat downloaden en dat willen we je dus afraden.

En verder krijg je er in het geval van de download inclusief de hardcover editie dus ook de laatste versie van het boek bij.

Op Marktplaats is er soms ook een afslank receptenbijbel te koop. Laat je niet verleiden om deze te kopen. Er zijn online een hoop klachten over de boeken die via Marktplaats verkocht worden.

Dit heeft er mee te maken dat dit een ouedere versie is die niet voorzien is van de laatste adviezen van Oscar en ook de recepten zijn niet van de kwaliteit en duidelijkheid die je mag verwachten.

Daar komt nog bij dat de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie via Marktplaats niet van toepassing is en je krijgt dan ook de digitale bonussen niet meegeleverd.

Afslank Receptenbijbel kopen?

Ben je net als wij overtuigd en wil je de afslank receptenbijbel kopen?

Betaal dan niet teveel en maak vandaag nog gebruik van de kortingslink!

Met deze link maak je automatisch gebruik van de zojuist vermelde 60 dagen niet goed geld terug garantie en krijg je dus gegarandeerd de laatste versie en de extra bonussen.

 

afslank recepten bijbel kopen

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *