aardbeien smoothie recept

Aardbeien smoothie recept voor beginners


Ben je op zoek naar een heerlijk fris fruitsmoothie recept met aardbeien erin? Dan zal je het recept dat ik hier voor je heb heerlijk vinden. Vandaag ga ik mijn eenvoudigste aardbeien smoothie recept met je delen. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vind!

Nu het weer beter en vooral warmer weer aan het worden is en de dagen langzaam weer wat langer worden krijg ik meer en meer zin in de zomer.

En wat past er nou beter bij de zomer als een heerlijke smoothie met verse aardbeien?

Voor een Aardbeien smoothie mag je me wakker maken

Ik weet natuurlijk niet of jij van smoothies houd en om eerlijk te zijn zou ik je aan willen raden om met een fruitsmoothie te beginnen.

Alhoewel groene smoothies zowaar nog gezonder zijn als de puur uit fruit bestaande versies heb je er in het begin even wat moed voor nodig eer dat je zo’n groen drankje opdrinkt.

Achteraf valt het vaak meer dan 100% mee maar een groene smoothie ziet er nou eenmaal vaak niet zo uitnodigend uit als een rood/roze aardbeien smoothie.

Voor de smoothie die ik vandaag met je ga delen mag je me wakker maken, zo lekker is dit recept. En ik ben ervan overtuigd dat jij deze smoothie ook heerlijk gaat vinden.

Omdat het het eerste smoothie recept is wat je van me gaat krijgen (en ja, er gaan er nog vele volgen) houd ik het lekker simpel voor je. iedereen kan deze smoothie in een handomdraai op tafel zetten en door de zoete ingrediënten zal je zien dat zelfs je kids hiervan zullen smullen!

aardbeien smoothie

Aardbeien smoothie Ingrediënten (voor 1 glas)

  • 200 ml melk
  • 200 ml griekse yoghurt
  • 100 gram aardbeien
  • 3 ijsklontjes

Aardbeien smoothie bereidingswijze

  1. Pak je blender uit de kast en zet hem op het keukenblad.
  2. Was de aardbeien schoon met zacht stralend fris water, dep ze af met een doek en verwijder de kroontjes, snij de aardbeien nu door de helft.
  3. Doe de ijsblokjes in de blender met de melk (als je blender niet zo sterk is crush de ijsblokjes dan op een pulserende stand).
  4. Voeg de griekse yoghurt en de aardbeien aan de melk en gecrushte ijsblokjes toe.
  5. Doe de deksel op je blender beker en blend op vol vermogen tot je een mooie egale smoothie structuur hebt (een seconde of 20 is vaak al voldoende).
  6. Giet de smoothie in een glas en geniet er van.

Proost!

Wat vind jij van deze aardbeien smoothie?

Hopelijk heb je deze smoothie zelf ook geprobeerd. Aan de moeilijkheidsgraad kan het in ieder geval niet liggen 😉

Gekker nog, zelfs zonder blender kan je deze smoothie maken (met een vork, zonder de ijklontjes dan he) maar zelfs de meest goedkope blender kan dit recept aan.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze smoothie vind en ik zou graag van je horen of je hem lekker vond of niet?!

Zou je trouwens wat vaker (en meer) smoothie recepten willen zien? (ik heb er nog zat voor je, zowel fruit smoothies als groene smoothies).

125 Groene Smoothie Recepten

gezonde groene smoothies met bonussen

Je hebt nu mijn favoriete aardbeien smoothie recept gehad en ik hoop dat je het een lekkere smoothie vind.

Als je nog meer smoothie recepten wilt hebben dan kan ik je het 125 Groene Smoothie Recepten boek aanraden.

Dit boek van Diana Verbeek en Michiel Beugelsdijk bevat 125 groene smoothie recepten en een hoop informatie over hoe je smoothies moet maken en wat de voordelen zijn van groene smoothies.

Naast het boek krijg je ook nog 4 gratis bonussen erbij geleverd.

Als je liever fruit smoothie recepten wilt dan is het gratis boek met 75 fruit smoothie recepten echt wat voor jou.

Met het 21 Paleo Recepten boek krijg je ook nog eens 21 heerlijke paleo dieet vriendelijke recepten waar je nog sneller mee afvalt omdat die allemaal koolhydraatarme recepten zijn.

Daarnaast krijg je nog een boek met 10 Superfood Smoothie Recepten en als laatste het Smoothie Dieet Schema.

Met het groene smoothie recpeten boek en de 4 extra bonussen heb je voorlopig wel genoeg smoothie recepten tot je beschikking zou ik zo zeggen.

Ga via deze kortingslink naar de website >>

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *